Fermentering af grøntsager og frugt

(Torsdag aften)

En urgammel konserveringsmetode er genopdaget i fermentering af grøntsager og frugt og det giver muligheder for nye smagsoplevelser i dit køkken.

Mød op til en aften, hvor du hører mere om, hvad fermentering er, hvilke muligheder det giver dig i dit køkken og afprøv forskellige metoder.

På aftenen vil der også være smagsprøver, så du får en idé om, hvor du er på vej hen.

Ca. en uge før kurset udsendes information om, hvad du skal medbringe til kurset.


Inkluderet i kursusprisen er 100 kr. til materialer og råvarer.

Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 17/9 af hensyn til indkøb af råvarer.
(Torsdag aften)

En urgammel konserveringsmetode er genopdaget i fermentering af grøntsager og frugt og det giver muligheder for nye smagsoplevelser i dit køkken.

Mød op til en aften, hvor du hører mere om, hvad fermentering er, hvilke muligheder det giver dig i dit køkken og afprøv forskellige metoder.

På aftenen vil der også være smagsprøver, så du får en idé om, hvor du er på vej hen.

Ca. en uge før kurset udsendes information om, hvad du skal medbringe til kurset.


Inkluderet i kursusprisen er 100 kr. til materialer og råvarer.

Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 17/9 af hensyn til indkøb af råvarer.

Tilmeld nu

Info

Holdnummer: 17215
Status: Igangsat
Første møde: 21-09-2017 18:15
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Kirsten Keller Laursen
Priser:
Pens./ efterløns. DKK 275,00
Almen DKK 295,00
Andre kommuner DKK 295,00

Mødegange

Start Slut Lektioner Lokale Sted
21-09-2017 18:15 21-09-2017 21:45 4,00 Skolekøkkenet Fårvang Skole
  • Start: 21-09-2017 18:15
    Slut: 21-09-2017 21:45
    Lektioner: 4,00
    Lokale: Skolekøkkenet
    Sted: Fårvang Skole

Find vej

Adresse:
Fårvang Skole
(Skolekøkkenet)
Thorsøvej
8882 Fårvang